Security Audit:

Bent u veilig of staat de deur wagenwijd open?

Security Audit:

Bent u veilig of staat de deur wagenwijd open?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Onze specialisten zullen u contacteren voor een security audit.

Layered security vanroey

Een kwestie van tijd

Elke 5 minuten worden wereldwijd 307 nieuwe cyberdreigingen ontdekt. Meer dan 5 per seconde. Vaak zijn we ons niet bewust van deze dreiging en als dat wel het geval is, reageren we niet gepast. Denk bv. aan de Cryptolocker; elke dag komen er nieuwe hardnekkige varianten naar boven en worden bedrijven letterlijk gegijzeld. Mogelijks is uw organisatie zelfs al getroffen zonder dat u het beseft.

U bent een doelwit

Cyberveiligheid is volgens het Verbond van Belgische Ondernemingen één van de belangrijkste uitdagingen voor bedrijven. En steeds meer ook voor kleinere organisaties. Dat heeft met de grenzeloosheid van het internet te maken, maar vooral ook met de exponentiële groei van cybercriminaliteit. Cybercriminelen zijn beter georganiseerd. Op vraag van een concurrent leggen ze graag uw site plat. Zoveel kost dat trouwens niet.

Onze Security Audit brengt uw zwakke punten in kaart.

Beveiliging is bij ons een allesomvattend aanbod met veel aandacht voor gebruiksvriendelijkheid, ondersteuning naar het personeel en wensen van het management.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Is uw onderneming een gemakkelijk doelwit?

Bent u goed voorbereid op een cyberincident?

Optimaliseer uw bedrijf a.d.h.v. onze audit

Een risicoanalyse van uw IT-systemen biedt u antwoorden op deze vragen en maakt best een onderdeel uit van je securityarchitectuur en –strategie. Een audit geeft u inzicht in de zwakke plekken van uw omgeving en laat u toe om een gericht beleid op te zetten, te beheren en bij te sturen. Meten is weten, en weten laat toe om juist en vooral op tijd de juiste acties te nemen. Van achter de feiten aanlopen naar een proactief IT-management.

Uw ICT-omgeving ondergaat een geautomatiseerde screening. Een medewerker van VanRoey.be komt langs en spoort met behulp van onze scanner kwetsbaarheden in uw netwerk, software of infrastructuren op. Denk bijvoorbeeld aan blinde vlekken die een hacker vanop afstand toegang kunnen geven tot uw data of systeem, slechte wachtwoorden, ontbrekende patches …;

Onze security experts analyseren de eerder technische resultaten van deze screening en vertalen deze in een helder en strategisch inzetbaar securityrapport met verbetervoorstellen. Dit rapport wordt met u persoonlijk besproken.

Interesse in een audit?


Gold Partner

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar