VanRoey.be integreert geautomatiseerde data- en documentherkenning en -captatie in haar bedrijfsoplossingen

Geel en Turnhout, België / Munchen, Duitsland (13 oktober, 2014)ABBYY Europe, wereldspeler op het vlak van documentherkenning, datacaptatie en taaltechnologie en –diensten, maakt vandaag bekend dat het Belgische VanRoey.be tot het ABBYY European Solution Partner Programma is toegetreden. Hiervoor heeft VanRoey.be een uitgebreid ABBYY FlexiCapture trainingsprogramma succesvol afgerond. Dankzij ABBYY FlexiCapture verstevigt VanRoey.be zich als partner voor bedrijven bij het automatiseren van tijdrovende opdrachten en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, in dit geval bij papier intensieve bedrijven en organisaties.

“Dit is een strategische beslissing. De zakelijke scanoplossingen van ABBYY geven ons een duidelijk competitief voordeel,” zegt Pat Van Roey, General Manager van VanRoey.be. “Onze klanten willen hun efficiëntie verhogen, hun processen stroomlijnen en hun winstgevendheid verhogen. Deze doelen kan je bijzonder snel realiseren door zakelijke processen te automatiseren en handmatige interventies te elimineren. De Return on Investment voor onze klanten wordt snel duidelijk. De productfolio van ABBYY is heel uitgebreid en flexibel inzetbaar. Zo kunnen we een oplossing bieden voor quasi elke vraag rond document- en dataverwerking.”

VanRoey.be krijgt vanaf vandaag volledige toegang tot al de data- en documentoplossingen van ABBYY en kan haar klanten zo een vloeiende flow voor hun documentbeheer aanbieden. ABBYY is expert op het vlak van OCR of ‘optical character recognition’ software of oplossingen die kritieke bedrijfsinformatie uit papieren documenten onttrekken. De informatie kan bovendien automatisch geïntegreerd worden in andere bedrijfstoepassingen zoals databases, ERP, DMS, SAP en SharePoint. Dit is cruciaal voor bedrijven in diverse papier intensieve sectoren zoals advocatuur, logistiek, financiën, diensten en zorg. Klanten profiteren bijvoorbeeld van de conversie van PDF-documenten in bewerkbare tekst of de automatische verwerking van inkomende facturen in boekhoudpakketten terwijl het origineel tegelijkertijd ook digitaal gearchiveerd wordt, zodat het later snel en eenvoudig opgevraagd kan worden. De meest tijdrovende manuele taken worden zo overbodig.

“Wij hechten bijzonder veel belang aan de relatie met onze partners. Zij brengen onze oplossingen en toepassingen tot bij de klant. VanRoey.be heeft een uitstekend trackrecord als het op dienstverlening aankomt, ze staan voor expertise en kwaliteit,” zegt Robert Bien, Channel Sales Manager, ABBYY Europe. “Klanten moeten kunnen rekenen op gewaardeerde adviseurs die hen doorheen het uitgebreide landschap van de bedrijfsautomatisering gidsen. Wij zijn dan ook verheugd dat we VanRoey.be kunnen verwelkomen als nieuw lid van het European Solution Partner Programma.”