Nieuws

VanRoey.be kiest Destiny voor aansluiting eigen datacenter

By 21 Augustus 2013 No Comments

Symmetrisch gegarandeerde up- en downloadcapaciteit tot 100 Mbps over de koperkabel hierdoor ook beschikbaar voor bedrijven in de regio Turnhout

Data-Header

Zaventem – Destiny, de onafhankelijke Belgische telecom operator, gespecialiseerd in private datanetwerken en telecomoplossingen voor bedrijven, heeft het nieuwe datacenter van ICT bedrijf VanRoey.be aangesloten op haar eigen netwerk. Klanten die gebruik willen maken van de datacenter diensten en applicaties van VanRoey.be, kunnen zich op het Destiny-netwerk aansluiten en hierdoor genieten van een gegarandeerde snelle en veilige verbinding. Voor de aansluiting van het datacenter maakt Destiny gebruik van EoC (Ethernet over Copper) – technologie. Hierdoor is een symmetrisch gegarandeerde up- en downloadcapaciteit tot 100 Mbps over de koperkabel niet enkel mogelijk in het datacenter, maar ook voor alle bedrijven in de regio Turnhout.

Destiny-logo Joachim Lauwers, Sales en Marketing Director bij Destiny : “Om de behoefte aan hoge bandbreedte voor het datacenter van VanRoey.be in te vullen, is onze gebundelde kopertechnologie (EoC) een kostefficiënt alternatief voor glasvezel. Daarvoor rusten we de wijkcentrale in Turnhout uit met onze eigen technologie en dit creeërt nu tegelijk de opportuniteit voor bedrijven uit de regio Turnhout om van dezelfde hoge connectiviteit te genieten via de bestaande koperinfrastructuur.”

Patrick Van Roey, CEO bij VanRoey.be: “Voor we deze stap zetten, hebben we eerst een gedegen marktonderzoek gedaan. Onze klanten verwachten van ons een stabiele omgeving met gegarandeerde beschikbaarheid. Om dit te kunnen bieden, hebben we geïnvesteerd in de laatste nieuwe technologie op datacenter gebied. De datalijnen moesten dus ook de kwaliteit reflecteren die ons datacenter biedt, met de nodige garanties op vlak van snelheid en beschikbaarheid. Destiny was één van de providers die ons dit kon bieden”.

Leave a Reply