Nieuws

VanRoey.be scoort in Belgische ICT Sector

By 1 Februari 2013 No Comments

Award-BestB2BReseller2013_smallOp donderdag 31 januari 2013 vond in het Jubelpark te Brussel de elfde editie van de Channel Awardsplaats. Tijdens dit exclusief evenement komen alle toonaangevende fabrikanten, verdelers en verkopers uit de wereld van de ICT samen en worden de beste spelers uit België beloond. In dit erg prestigieus kader werd een 400-tal genodigden ontvangen.

In de loop van januari werd via de website www.channelawards.be een voorselectie gedaan van alle actieve spelers in de ICT sector.

Tussen tal van grote spelers als Microsoft, Samsung, HP, Dell enz. werd ook het Kempense VanRoey.be genomineerd in het segment Small & Medium Business. De finale voting gebeurde live op het event door de genodigden zelf via stemcomputers.

VanRoey.be wist zich te onderscheiden van de concurrentie en slaagde er in met ruime voorsprong om de meest prestigieuze B2B award in de wacht te slepen.

VanRoey.be mag zich terecht (en voor de tweede maal), “Best B2B Reseller“ van België noemen.

“We zijn zeer tevreden met deze erkenning vanuit de sector.” Wist zaakvoerder Pat Van Roey te vertellen “Dit is de duidelijkste bevestiging voor het ganse team van onze dagelijkse inzet en zorg voor onze klanten en de relatie met onze partners. Een ware kers op de taart van intussen 20 jaar hard werk! Ik wil dan ook uitdrukkelijk mijn ganse team bedanken. Het zijn onze mensen die het verschil maken.”

VanRoey.be is een onderdeel van de Van Roey ICT Group. Naast een focus op storage, server -en netwerkoplossingen, ontwikkelt het bedrijf ook Apps voor tablets, oplossingen voor de bouw- en installatie bedrijven , automatisering van documentmanagement, electronische facturatie enz…

Dit jaar bestaat de onderneming 20 jaar. In deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot het meest toonaangevende ICT-bedrijf in de Kempen en de award bevestigt dat ze in de top zitten van de Belgische ICT partners voor KMO bedrijven.

Award-BestB2BReseller2013_small_sfeer

Leave a Reply