Quiz voor het goede doel een groot succes!

In het kader van haar 25-jarig bestaan en als structurele partner van To Walk Again, organiseerden de medewerkers van VanRoey.be afgelopen vrijdag Quiz To Walk Again. Meer dan 140 deelnemers waren naar de Sint Jozef School (Kogeka) in Geel afgezakt om er een gezellige quizavond ten voordele van To Walk Again vzw te beleven. Een prachtig initiatief dat mensen met een fysieke beperking vanuit hun rolstoel opnieuw het plezier van sport en beweging wil laten ervaren. Kristel Gevaert, zelf rolstoelpatiënt en hoofd van de organisatie, mocht op het einde van de avond een cheque van € 6.000 in ontvangst nemen.

VanRoey.be | Vision V To Walk Again

QUIZ TO WALK AGAIN

Ter promotie van haar Quiz To Walk Again heeft VanRoey.be deze zomer niet stilgezeten. Zo was het General Manager Pat Van Roey zelf die aan het begin van de zomer ging handbiken met Marc Herremans (initiatiefnemer To Walk Again) om mensen warm te maken voor de quiz. Hiervoor kreeg het bedrijf ook steun van klanten, leveranciers en enkele bekende Vlamingen zoals Hans Bourlon, Wouter Torfs, Patrick Van Gompel, Ben Rottiers en Wout Van Aert. En met succes! Vroeger dan verwacht was de maximale capaciteit van 30 quizploegen bereikt. Een mooie beloning voor de gedreven VanRoey.be medewerkers.

Enkele sfeerbeelden

“Het was afgelopen zomer leuk om zien hoe alle VanRoey’ers zich hebben geëngageerd voor het goede doel. Na de € 4.500 van vorig jaar, hadden we ons dit jaar € 5.000 als doel vooropgesteld. Ik ben dan ook bijzonder fier op mijn mensen dat we dit bedrag zelfs ruim overtroffen hebben. Het was een meer dan geslaagde quizavond. Nogmaals een dikke proficiat aan de winnaars. Onze focus gaat nu naar de voorbereiding van het loopevent Run To Walk Again op 22 en 23 september. Wees maar zeker dat we ook hier ons beste beentje zullen voorzetten.”

Pat Van RoeyGeneral Manager VanRoey.be

“Het was een onvergetelijke avond, boordevol plezier. Het is fijn om te zien hoe ontspanning en een goed doel hand in hand kunnen gaan. Hartverwarmend! (lacht) Dankzij de steun van partners zoals VanRoey.be kunnen we investeren in de nodige middelen voor een betere levenskwaliteit van mensen met een fysieke beperking.”

Kristel GevaertAlgemeen Directeur To Walk Again vzw
VanRoey.be | To Walk Again
VanRoey.be | To Walk Again