Geen onderdeel van een categorie

Waarom moet ik me abonneren op Autodesk Software?

By 4 Maart 2014 No Comments

Wat is het?

Met Autodesk Subscription verzeker je je er onder andere van dat je steeds met de laatste nieuwe versie van uw AutoCAD software kunt blijven werken. Wanneer er een nieuwe versie verschijnt mag je dankzij Subscription meteen upgraden en profiteren van de laatste nieuwe features.

Autodesk-Authorized-PartnerAutodesk Subscription brengt ook nog tal van andere voordelen met zich mee. Wanneer je bijvoorbeeld nog moet werken aan een project maar de tijd ontbreekt je hiervoor, mag je je licentie ook thuis gebruiken en ’s avonds verder werken zodat je je deadline nog haalt!

Je kiest zelf met welke versie je wilt werken. Heb je nog andere software die samenwerkt met een vorige versie van je Autodesk software maar nog niet met de laatste nieuwe versie? Dan mag je dankzij Subscription oudere versies installeren.

Om er zeker van te zijn dat je de belangrijkste functionaliteiten van je Autodesk software gebruikt, krijg je dankzij subscription toegang tot het e-learning platform waar je onder andere toegang krijgt tot vele interessante webseminars, e-learninglessen en kennistests. Een must voor iemand die steeds op de hoogte wilt blijven en op de meest efficiënte manier wilt werken met zijn software

Hoe kan ik gebruik maken van Subscription?

Wanneer je beslist Autodesk software aan te kopen of je bestaande software te upgraden heb je de mogelijkheid om hier subscription bij te nemen. De minimum periode is 1 jaar. Natuurlijk zijn er ook meerjarencontracten beschikbaar met de nodige kortingen die hieraan verbonden zijn.

Belangrijke wijziging in het Autodesk Subscription verhaal!

Vanaf februari 2015 zal je, wanneer je geen subscription hebt, géén upgrade meer kunnen doen van je Autodesk Software. Indien je dan wilt werken met de laatste nieuwe versie, dien je de volledige versie aan te kopen.

Kort samengevat: wat zijn mijn voordelen?

Het is aan te raden om bij je software steeds subscription te nemen en op die manier te profiteren van de vele voordelen die hieraan verbonden zijn:

  • Automatisch upgraden: U ontvangt automatisch alle upgrades die tijdens de abonnementsperiode beschikbaar komen. U bespaart geld op uw upgrades en profiteert van extra mogelijkheden.
  • Gebruik van versie naar keuze: Alleen met Autodesk® Subscription heeft u de mogelijkheid om eerdere versies die u hebt aangeschaft te blijven gebruiken nadat u een upgrade heeft geïnstalleerd.
  • Thuisgebruik: Als Autodesk Subscription klant heeft u een ‘Thuisgebruik’-recht. Gebruikers mogen hierdoor een tweede kopie van de software thuis op hun personal computer installeren.
  • Softwarebeheer: Beheerfuncties voor het abonnementscontract. U kunt al uw licenties samenbrengen en beheren onder één subscription contract.
  • Training: Gebruik van e-Learninglessen en kennistests en tevens gratis toegang tot vele interessante webseminars van de Autodesk University, onder andere gegeven door docenten van Universiteiten, CAD goeroes en klanten.
  • Betrouwbare installatie: ondersteuning via het web door technische experts beperkt onderbrekingen in uw werkstroom tot een minimum.
  • Extra Territory Rights overeenkomst: Uw Autodesk® Subscription contract geeft u tevens het recht om de software buiten het gebied te gebruiken waar u deze heeft aangeschaft.
  • Subscription center:  Toegang tot het online Subscription Center helpt u bij het beheer van uw licenties en om het meeste te halen uit uw ontwerp- en visualisatiehulpmiddelen


Graphics Graphics staat voor u klaar om uw vragen i.v.m. deze wijzigingen te beantwoorden, alsook u te helpen in de keuze van uw HP Workstation en HP large format printer in functie van de software die u gebruikt! U kunt ons steeds bereiken op business@vanroey.be​

Leave a Reply