Gisterenavond vonden in Antwerpen de Supply Chain Awards plaats. Wase Werkplaats vzw (W-pharma), Muris was genomineerd voor de categorie ‘Project Of The Year’. Na een nek-aan-nek-race mocht onze klant met trots de welverdiende Choice Of Audience Award in ontvangst nemen. Proficiat, sterkt werk!

Alle genomineerde bedrijven, actief in de logistieke sector, mochten hun verwezenlijkingen van het afgelopen jaar en toekomstplannen voorstellen aan meer dan 300 aanwezigen. Ook Wase Werkplaats, klant van VanRoey.be, bracht een ongelofelijk interessante presentatie.

Deze twee interessante realisaties voor de health care sector kwamen aan bod:

1. Serialisatie

Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 11% van de Europeanen al eens de verkeerde medicijnen toegediend heeft gekregen. Met behulp van QR-codes, volgens EU-richtlijnen, worden de substanties van medicijnen nu nog duidelijker gecommuniceerd. Zo wordt vermeden dat patiënten de verkeerde medicijnen krijgen.

2. Unidosering

Medicijnen individueel verpakken heeft een positieve invloed op het logistieke proces alsook op de maatschappij. Het logistieke proces verloopt nog vlotter en efficiënter wat maakt dat de kosten laag gehouden kunnen worden en het de maatschappij goedkoper uitkomt.

Wase Werkplaats LogoOm de kwaliteit van dit logistiek proces te waarborgen, heeft de organisatie beroep gedaan op VanRoey.be. Dankzij de implementatie van SharePoint Online is het volledige kwaliteitscontrole-proces geautomatiseerd. Daarnaast zijn de werkplekken bij Wase Werkplaats ook omgetoverd tot moderne werkplekken, met dank aan diverse Office 365 tools gekoppeld aan hun ERP-systeem en Dynamics 365.

Zonder VanRoey.be hadden we zo een complex verhaal niet op tijd klaar gekregen. Blij dat Tom Heurckmans - Functioneel Consultant SharePoint bij VanRoey.be - en Mathijs Verbeeck - SharePoint Consultant bij VanRoey.be - erbij zijn vanavond om samen ons gezamenlijk succes te vieren!

Kristof CallebautProject Manager bij Wase Werkplaats vzw

Tom Heurckmans, Functional Consultant SharePoint bij VanRoey.be:
Het is fijn dat ook wij, als strategisch IT-partner, een steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Dankzij automatisatie zullen patiënten niet langer de verkeerde medicijnen voorgeschoteld krijgen. In plaats van een doosje medicijnen per patiënt, kunnen ziekenhuizen voortaan de juiste hoeveelheid medicijnen per patiënt verpakt afleveren. In Nederland worden de polsbandjes van patiënten al gescand om vervolgens de juiste medicijnen toe te dienen.

Supply Chain Awards | VanRoey.be
Supply Chain Awards | VanRoey.be