Feestelijke Opening Kempus

Voor Klanten & Partners VanRoey.be

Anderhalf jaar geleden begon VanRoey.be te bouwen aan een nieuw hoofdstuk: Kempus. Via deze weg nodigen we jou uit om aanwezig te zijn bij de officiële opening van ons 100% energieneutraal pand naast het huidige hoofdkantoor in Turnhout. Een ‘Office of the Future’ voor bedrijven actief in technologie en/of ecologie.

Via deze weg nodigen we jou graag uit op de feestelijke opening van ‘Kempus’. Anderhalf jaar geleden begon VanRoey.be te bouwen aan dit nieuw hoofdstuk en vandaag is deze realisatie een feit! De Kempus vind je naast het huidige hoofdkantoor in Turnhout en is als toegangspoort voor de stad dé ‘Office of the Future’ voor bedrijven actief in technologie en/of ecologie.

Graag toosten we samen met jou op de feestelijke opening voor klanten & partners op donderdag 23 juni. Opgelet: het aantal plaatsen is – o.w.v. brandveiligheid etc – beperkt. Snel inschrijven is de boodschap!

Indien parking volzet zou zijn, kan je ook parkeren naast de Turnhoutse Ring

Agenda

17u30 Ontvangst
Met hapje & drankje
18u30 Welkomstwoord
Door Pat Van Roey, General Manager bij VanRoey.be
18u55 Keynote: Innovatie in de bouwsector
19u20 Uitgebreide Rondleiding
In kleinere groepen van 15 à 20 personen
20u00 Afsluitend netwerkmoment
Walking dinner & genieten van een panoramisch zicht

Uw gastheer

Pat Van Roey
General Manager

Oprichter en bezieler van VanRoey.be. Hij startte het bedrijf in 1993 in Turnhout. Ondertussen zijn er ook vestigingen in Geel, Mechelen en Antwerpen. In al die jaren hield Pat Van Roey, samen met een sterk team achter zich, de motor draaiende.

Inschrijven

Dit event is vooral interessant voor (o.a.):
  • Klanten & Partners VanRoey.be

Onze Oplossingen

ESG

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk

We organiseren regelmatig andere inspirerende events & opleidingen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.