Salar beseft dat loonberekening en loonadministratie tijdrovende bezigheden zijn. Werkgevers ontbreken vaak tijd en kennis om deze taken grondig onder handen te nemen. Daarom kiezen ze er voor om dit proces uit te besteden aan Salar. Als sociaal secretariaat met een doorgedreven kennis en expertise, neemt het bedrijf alle verantwoordelijkheid in handen waardoor de werkgever de administratieve hoofdpijn kan vermijden.

Administratie doet ons in dit digitale tijdperk nog steeds automatisch denken aan papier. Salar doet dan ook al het drukwerk hieromtrent binnenshuis, en dat is niet te onderschatten. Zo worden er bij Salar ongeveer 66.000 pagina’s per maand gedrukt. “Zorgeloos printen met een verzekerde continuïteit is dus een absolute must.” vertelt Chris Verleye, CEO van Salar. “We zochten voor de vernieuwing van ons printerpark voor een zogenaamd ‘Failover’ systeem; dit wil zeggen dat de afdruktaken verdeeld worden over verschillende toestellen, zodat een klein probleem of uitval meteen opgevangen wordt door de andere toestellen.”

Waarom VanRoey.be?

“Voor ons was de ondersteuning op deze Multifunctionals van vitaal belang. Het feit dat VanRoey.be dicht bij ons bedrijf gelegen is en verscheidene printspecialisten bevat is daarom een erg grote troef. We worden dan ook meteen geholpen zodra we met een probleem te kampen hebben” – “Dat onderhoudscontract maakt dat ze zich het best onderscheiden van de concurrentie!”

“De onderhandelingen met VanRoey.be verliepen vlot en vooral erg transparant. De prijzen waren eerlijk, het voorstel was duidelijk en van verdoken kosten was geen sprake. We hebben gekozen voor de partner die we het meest vertrouwen. En dat VanRoey.be als reseller ook meteen de service en het onderhoud aanbiedt maakt het geheel eenvoudiger. Zij houden zich bezig met de afhandeling van ieder mogelijk probleem, zodat wij zorgeloos kunnen verderwerken.

“Voor de investering in een nieuw printerpark bleken de nieuwetoestellen een schot in de roos. Er wordt dan ook niet alleen geprint, maar dagelijks worden honderden pagina’s gescand en digitaal gearchiveerd. “De geluidsproductie en vooral ook de snelheid van de multifunctionals zijn indrukwekkend. Scannen van een pakket papier gaat in 1 beweging dubbelzijdig, dat is een verademing voor onze werknemers!”

35
Gerealiseerde besparing

Besparingen

De toestellen die Salar momenteel geïnstalleerd hebben zijn erg zuinig, zowel in stroom- als inktverbruik. De duplexfunctionaliteit draagt uiteraard ook haar steentje bij. Dit resulteert in logische besparingen op termijn.

“Ten opzichte van onze voorgaande situatie zijn we nu in staat besparingen tot 35% te realiseren. Als we dit combineren met de eenvoud, de verzekerde continuïteit zonder zorgen, de betere kwaliteit en de indrukwekkende snelheid… Dan kunnen we enkel concluderen dat dit de juiste investering was voor Salar.”

Printing is binnen vele bedrijven nog steeds een relatief onderschatte kostenpost, maar snel en betrouwbaar printen en scannen blijft zelfs in het digitale tijdperk erg belangrijk. Neem daarom eens contact op met onze printspecialisten om te bekijken waar de pijnpunten liggen en vooral waar u kunt besparen.