Overlay | VanRoey.be
Fosbury and Sons Logo | VanRoey.be

Co-working bij Fosbury & Sons nog aangenamer dankzij Managed Print Services

Voor hun bestaande en nieuwe locaties vertrouwt Fosbury & Sons op de integrale dienstverlening van VanRoey.be; voor een totale ontzorging inzake printing. Samen met hun bestaande IT-partner Cogetix werden de printfrustraties weggenomen en per locatie de juiste printers geselecteerd.
Fosbury and Sons Logo | VanRoey.be

Printers en Peace of Mind

Zelfs in het digitale tijdperk – dat nu toch al flink op dreef komt – behoren printers op een werkplek tot het vaste meubilair. Veel mensen verkiezen een hard copy boven een tablet of laptop om documenten te lezen. Die vrijheid wil Fosbury & Sons de mensen zeker niet afnemen, in tegendeel. Even de PC opzij leggen en dat rapport op papier lezen in een comfortabele sofa, kan veel aangenamer zijn dan krom voorover gebogen aan een harde tafel naar een stralend scherm zitten turen.

Er zijn tal van redenen waarom printers nog steeds relevant zijn op de werkplek. Denk maar aan hun scanning functionaliteit en het beheer van officiële documenten zoals contracten. Maar iedereen kent ook de frustraties die printers met zich kunnen meebrengen. De juiste drivers zijn niet altijd geïnstalleerd, wat de verbinding belemmert. De toner is net op wanneer je een lijvig document wil printen en er ligt geen nieuwe cartouche meer in stock. Of de printer geeft één of andere cryptische foutmelding, waarna er een technieker langs moet komen en er een gepeperde factuur volgt.

Ben Springael, Cloud Operations Manager bij Cogetix: “Cogetix is al jarenlang de vaste IT-partner bij Fosbury & Sons. Toen we de printfrustraties hoorden, adviseerde we hen opzoek te gaan naar een specialist ter zake. De keuze voor VanRoey.be bleek achteraf de juiste en een perfecte match met onze diensten.”

HP Pagewide met PaperCut in Managed Print Services

Managed Print Services voorziet in het beheer en de monitoring van een volledig printpark. Omdat Fosbury & Sons een groeiende organisatie is met meerdere fysieke locaties, spraken ze VanRoey.be aan en werd er in verschillende fases gewerkt.

Voor een eerste site werden twee HP PageWide printers geleverd. Deze bieden de laagste total cost of ownership voor alle printopdrachten, aan de hoogste snelheden en beste printerbeveiliging. De specifieke PageWide technologie van HP bestaat erin dat de printkoppen niet bewegen. Ze zijn zo breed als de pagina. Daardoor kan er dus sneller geprint worden en treedt er minder slijtage op.

VanRoey.be levert de printers aan Fosbury & Sons samen met PaperCut licenties. De First Line Support wordt opgenomen door de bestaande IT-Partner (Cogetix).

Het gebruik van PaperCut zorgt voor een hogere beveiliging + een bewustere en discretere omgang met prints. Vertrouwelijke prints worden pas geprint wanneer de persoon zich aan het toestel begeeft. Voordien werd er al eens een print gemaakt vanop afstand en vergeten. Waardoor loonfiches of contracten open en bloot voor iedere voorbijganger te zien waren. PaperCut voorziet dus in compliancy aan de GDPR regelgeving. In een omgeving waar mensen van verschillende organisaties samenwerken is dat van grote waarde.

HP Partner First Platinum logo | VanRoey.bePaperCut is echter meer dan dat. Het stelt je in staat om het printgedrag van de gebruikers te monitoren en te sturen. Zo kan je bijvoorbeeld quota bepalen, authenticatie methodes toepassen en het printen vanaf verschillende toestellen vergemakkelijken (zonder omslachtige installaties van drivers).

Dat Managed Print Services synoniem staat voor een totale ontzorging inzake printing, is voor Fosbury & Sons duidelijk. Voor hun bestaande en nieuwe locaties vertrouwen ze dan ook op deze integrale dienstverlening van VanRoey.be.

Meer weten over Managed Print Services?

Wil je weten hoeveel deze formule binnen jouw organisatie kan besparen en de beveiliging kan verbeteren?
Contacteer dan onze Sales Specialist Managed Print Services Jonas Heyns via business@vanroey.be of tel 014 470 605 

Over Fosbury & Sons

Fosbury & Sons biedt co-working locaties in Antwerpen, Brussel en Amsterdam. De bedrijfsnaam is een ode aan Dick Fosbury, die het hoogspringen definitief veranderde door zijn – toen onconventionele maar veel efficiëntere – techniek. Wat hij met het hoogspringen deed, doet Fosbury & Sons met de werkplek. Je vindt er geen klinische ruimtes met bureaus in rijen naast elkaar. Wel planten, sofa’s een koffiebar en cosy hoekjes om geconcentreerd te werken. Je voelt je er op je gemak en vindt er alles wat je nodig hebt om (samen) te werken. De formule is een succes. Fosbury & Sons opent in 2020 nog nieuwe locaties in Amsterdam en Valencia.

“Cogetix is al jarenlang de vaste IT-partner bij Fosbury & Sons. Toen we de printfrustraties hoorden, adviseerde we hen opzoek te gaan naar een specialist ter zake. De keuze voor VanRoey.be bleek achteraf de juiste en een perfecte match met onze diensten.”
Ben Springael
Cloud Operations Manager bij Cogetix
Ben Springael - Cogetix | VanRoey.be

Ook interessant:

Je (cloud)infrastructuur in topconditie houden, security bewaken... de juiste mensen vinden... Reken hiervoor op onze expertise!
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen

Onze Oplossingen