Header Image overlay
Logo Smet Group | VanRoey.be

Smet Group ondersteunt medewerkers met veelzijdige HP EliteBooks

Om de Windows 7 machines systematisch te vervangen kiest Smet Group voor HP EliteBooks.
Logo Smet Group | VanRoey.be

HP EliteBooks – Veelzijdigheid troef

Smet Group geniet al enkele jaren van een goede samenwerking met VanRoey.be. Jaarlijks worden zo’n 50-60 toestellen afgenomen: monitors, printers, desktops en dus ook notebooks. Dit jaar zal dat aantal nog hoger liggen, want de Windows 7 machines worden systematisch vervangen. Voor de clients kiezen de mensen van de IT afdeling binnen Smet Group voor HP EliteBooks.

Sytsen Van Gompel, IT Smet Group: “De keuze voor de HP EliteBooks was niet zo moeilijk. Het zijn heel performante en degelijke clients voor een erg scherpe prijs. Met de HP EliteBooks krijgen we ‘heel veel computer’ voor ons budget.”

Of de robuustheid van een toestel voor Smet Group belangrijk is? Sytsen: “We zijn dan wel actief in de bouw, maar uiteraard worden niet alle EliteBooks op werven gebruikt. De robuustheid van de volledig uit aluminium vervaardigde behuizing is zeker een pluspunt, maar dan vooral vanwege het typische mobiele kantoorgebruik.”

“Dat mobiele gebruik indachtig, appreciëren de medewerkers vooral ook alle ‘toeters en bellen’ van de HP EliteBook. De veelzijdigheid van een notebook is belangrijker geworden. Waar er vroeger vooral naar prestaties zoals snelheid werd gekeken, moet tegenwoordig ook de camera en de audio van een goede kwaliteit zijn. Dat is in tijden van modern workplace en online vergaderen geen detail meer.”

VanRoey.be – Expertise en een proactieve aanpak

Smet Group waardeert de proactieve aanpak en de expertise van VanRoey.be, alsook de snelle en efficiënte manier waarop de service van HP verloopt.

Sytsen: “Joris is bij VanRoey.be één van de specialisten inzake de modern workplace toestellen. Hij stemt altijd tijdig met ons af en stelt dan een jaarcontract voor, op maat van onze noden. Daaruit blijkt telkens opnieuw zijn verregaande kennis van de clients, want hij adviseert precies datgene wat we nodig hebben, prijs-kwaliteit indachtig.”

Joris Dockx, Sales Specialist Modern Workplaces Devices: “Het is fijn samenwerken met Sytsen en zijn collega’s. We kennen hun behoeften en hun wensen ondertussen goed. Omdat ze heel wat toestellen afnemen – zeker nu ze alle Windows 7 machines vervangen – en omdat de levertermijnen van clients alsmaar verder oplopen, stemmen we proactief en tijdig met hen af. Bedrijven zoals Smet Group kunnen het zich niet permitteren om operationeel vertraging op te lopen.”

HP Amplify Power Services Partner | VanRoey.beOf er veel support van VanRoey.be nodig is op de clients? Sytsen: “Niet echt. We configureren en beheren de toestellen intern, en er zijn erg weinig problemen met de HP EliteBooks. Als er dan toch eens iets voorvalt, dan handelt VanRoey.be heel snel. Meestal komt er dan meteen een technieker van HP langs. Dat kan omdat VanRoey.be Amplify Power Partner van HP is. Dat partnership stelt hen ongetwijfeld ook in staat om altijd een scherpe prijs te maken.”

Over Smet Group

Smet Group is een Dessels familiebedrijf met circa 550 werknemers. Al sinds 1900 specialiseert Smet zich in ondergrondse technieken. Inmiddels is het bedrijf ook internationaal een referentie en zijn ze een uitstekende partner in grondwatertechnieken, boringen allerhande – zoals tunnels en rioleringen – en gespecialiseerde funderingstechnieken zoals bouwputten en kaaimuurversterkingen. Smet Group heeft ook een eigen atelier voor de bouw en het onderhoud van machines.

Smet Group is zelfs tot op Antarctica actief, waar ze instonden voor de verankering van het Belgische weerstation.

“We configureren en beheren de toestellen intern, en er zijn erg weinig problemen met de HP EliteBooks. Als er dan toch eens iets voorvalt, dan handelt VanRoey.be heel snel.”
Sytsen Van Gompel
IT Smet Group
Systen Van Gompel - Smet Group | VanRoey.be

Wil je net als Sytsen Van Gompel van Smet Group samenwerken met ons?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Ook interessant:

Waarom VanRoey | EuroSys?

Waarom VanRoey | EuroSys

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!