Gisteren schitterden Jan Van Looy – CEO & Sales Manager bij Pythagoras – en Kaj Gorremans – Internal Sales bij VanRoey.be – op KanaalZ. In 2011 klopte Pythagoras bij ons aan in hun zoektocht naar workstations met een hoge performantie. Ook mobiliteit was een belangrijke vereiste, zoals voor demo’s bij klanten. En zo kwam Pythogoras al snel uit bij VanRoey.be en de mobiele workstations van HP.

Gemist?

Heeft u gisteren het interview op Kanaal Z gemist? U kan het hier herbekijken:

Kaj Gorremans:Pythagoras werkt met CAD (Computer-Aided Design) en GIS (Geografisch Informatiesysteem) software, beide vragen veel performantie van een workstation. Omwille van de specifieke vereisten, dachten we direct aan de mobiele workstations van HP. Dit bleek dan ook een shot in de roos te zijn! Dankzij onder nauwe samenwerking met HP konden we Pythagoras mobiele workstations op maat aanbieden.

Jan Van Looy:De performantie van mobiele workstations is cruciaal. Onze klanten leveren vaak grote bestanden aan die direct ingelezen moeten worden. Dankzij de mobiliteit en de performantie van HP is dit mogelijk. Het opladen van bestanden gaat zeer snel, waardoor ook Pythagoras goed naar voorkomt.