Steeds meer onderwijsinstellingen omarmen de nieuwste trends en technologieën die voortvloeien uit het digitale tijdperk waarin we leven. Iedereen is altijd en overal online, ook scholen moeten hierop inpikken. Net als het Sint-Pieterinstituut doen scholen hiervoor een beroep op professionals met de juiste knowhow en ICT-oplossingen geschikt voor hun omgeving.  Zo koos het Sint-Pietersinstituut voor VanRoey.be als Education partner.

100% veilig met een gelaagde infrastructuur

Samen met het Sint-Pietersinstituut hebben we alles onder de loep genomen om de juiste oplossingen aan te reiken die voldoen aan alle behoeften. Altijd en overal online gaat gepaard met goede connectiviteit en gedragscodes voor zowel leerkrachten als leerlingen… Concrete afspraken en snelle wifi zijn een goed begin maar beschermen scholen niet tegen spam, malware of virussen zoals cryptolocker…  Daarom moeten onderwijsinstellingen zich weren met een gelaagde aanpak.

Het Sint-Pietersinstituut koos voor een totaalpakket: een infrastructuur bestaande uit meerdere oplossingen:

  • Uitmuntende wifi in alle klaslokalen met Ruckus access-points;
  • Gelaagde security oplossingen van Fortinet om cybercriminelen een hak te zetten;
  • Storage oplossingen van HPE om data te stockeren en razendsnel te raadplegen;

Niet enkel het Sint-Pietersinstituut koos voor een ICT-ecosysteem op maat voor het onderwijs, ook Kogeka koos gelijkaardige security oplossingen van Fortinet en networking van HPE.

Ontdek het verhaal van het Sint-Pietersinstituut