Nieuws

VanRoey.be en Pythagoras kiezen voor een strategisch partnership.

By 26 Augustus 2013 No Comments

CAD-Design

Het Turnhoutse technologiebedrijf, VanRoey.be, is een strategische samenwerking aangegaan met Pythagoras, een wereldspeler op vlak van CAD en GIS software.

Eric Primus, Sales Manager bij VanRoey.be: “als bedrijf hebben we een focus op infrastructuur voor CAD (Computer-Aided Design). Het belang van goeie hardware voor computerontwerp mag niet onderschat  worden en moet aanzien worden als een kostenbesparende factor voor de designers. Naast goeie hardware mag natuurlijk de juiste software niet ontbreken. In Pythagoras hebben we een vooruitstrevende partner gevonden die deze vraag bij onze klanten kan invullen”.

PYT-2012-logo-RGB-72 Jan Van Looy, CEO en Sales Manager bij Pythagoras: “Samen met VanRoey.be kunnen wij onze klanten een compleet pakket aanbieden. VanRoey.be biedt onze klanten een perfect antwoord op alle vragen omtrent hardware. Hierdoor kunnen wij ons concentreren op de ontwikkeling van Pythagoras en zijn wij zeker dat onze klanten de correcte computing en printing solutions krijgen aangeboden.”

Over VanRoey.be: VanRoey.be is een dynamische ICT-onderneming met 20 jaar ervaring. Het bedrijf heeft vestigingen in Turnhout en Geel, heeft een uitstekende reputatie en is een gerenommeerde waarde in de sector. Klanten kennen VanRoey.be als een trouwe partner met een sterke service.

Het bedrijf kent al jaren een gestage groei. Deze is enerzijds te danken aan de kruisbestuiving tussen de verschillende zusterondernemingen (VanRoey.be, Bapps.be, Ecolomics.be en Webstore.be) en anderzijds aan de perfecte samenwerking van onze gespecialiseerde accountmanagers, technische mensen en productspecialisten binnen VanRoey.be zelf.
VanRoey.be werd in het voorjaar van 2013 op de Channel Awards verkozen tot Best B2B Reseller van België.

Over Pythagoras: Pythagoras BVBA werd opgericht in januari 2011, met als hoofdactiviteit de ontwikkeling en verkoop van Pythagoras CAD en GIS software. Pythagoras BVBA is een jong en dynamisch bedrijf dat de Pythagoras software overnam van ADW Software, opgericht in 1991.

Pythagoras biedt professionelen in de ganse wereld reeds 20 jaar oplossingen aan. Door de hechte band met klanten, universiteiten, partners en resellers en voortdurend onderzoek garandeert Pythagoras  dat zij aan de hoge eisen van de snel evoluerende CAD en GIS markt zal blijven voldoen.

Pythagoras is een state-of-the-art CAD en GIS softwarepakket voor land management, wegontwerp, burgerlijk bouwkunde en landmeten. Het is één van de krachtigste en meest intuïtieve CAD en GIS applicaties ooit ontwikkeld. Krachtige werktuigen laten de gebruikers toe om hun projecten snel en op een gebruiksvriendelijke manier uit te werken.

Leave a Reply